Brow Henna och Lash Lift

Vi hjälper dig med Brow Henna, Elleebana Lash Lift samt färgning av fransar och bryn med hjälp av bl a RefectoCil’s produkter.

Brow henna

Är du trött på att måla brynen varje dag? Men vill inte tatuera dom? Då är Brow Henna den perfekta behandlingen för dig!

Vad är Brow Henna?
Den ger optimal färgning av ögonbryn och hud med en lätt tatuerings effekt. Ett flertal olika färger med naturliga nyanser ger en perfekt färgton till hudtoner och hårfärger.
Tack vare naturliga ämnen, bryr sig Brow Henna om skadade och svaga hår, hennan stärker dem med varje procedur och återställer ögonbrynens naturliga form.
Hållbarheten är såklart individuell men ca upp till 2 veckor på huden och 6 veckor på stråna.

Så här gör vi:

  • Vi tvättar och skrubbar dina ögonbryn och huden noga.
  • Vi kan antingen måla en mall för dina ögonbryn direkt på huden för att ändra form eller för att du ska få se, eller så färgar vi direkt efter dina egna ögonbryns form.
  • Vi väljer ut den färgen som passar just dig efter din hudton och dina önskemål.
  • Vi färgar huden och stråna i 3 steg(lager), du får välja om du vill ha en skarp och jämn ton i hela brynet eller en ombre effekt.
  • När färgningen är klar så tvättas den bort, brynen kammas och plockas om det behövs.

Klart!

Lash Lift

Är du även trött på att behöva använda en ögonfransböjare varje gång du ska ta på mascara? Efter en behandling med ett Lash Lift så slipper du detta!

Vad är Lash Lift?

Lash Lift är perfekt för dig som har väldigt raka fransar naturligt. Man behöver göra om behandlingen efter ca 8 veckor, det är individuellt. Fransarna behåller sin böjning även utan mascara.